reede, 2. aprill 2010

Viineripirukad


Viineripirukas ei ole mingi geniaalsuse tipp ja ei suuda loomulikult oma väärtusega/väärtusetusega võistelda ehtsa lihapirukaga. See on ju kõigile teada, et viiner sisaldab eelkõige kõike muud, kui ehtsat ja täisväärtuslikku liha. Küll aga näeb ta isuäratav välja ja maitseb ka päris hästi. Eestlane on juba kord selline viinerirahvas;) Julgen väita, et paljud ostavad külmkappi viinereid, et oleks mida möödaminnes või siis öösel salaja nosida. Ma tean päris kindlasti inimest, kes nii teeb. Tervitan Sind:)!

Retsept:

500 g viinereid
100 g pärmi-lehttainast

Lõika pärmi-lehttainast kitsad ribad. Keeruta ümber viineri. Küpseta 200 kraadises ahjus kuni tainas on kuldpruun.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar