esmaspäev, 22. märts 2010

Oapasteet


Tõeline suurüllataja! Pakkusin hiljuti seda oapasteeti oma külalistele ja see muutus hoobilt õhtunaelaks. Pasteet ise ei ole just kõige apetiitseima välimusega, aga kadus laualt kiiremini kui miski muu. Maitselt kindel konkurent maksapasteedile ja valmistamise lihtsuselt konkurentsitu.


Retsept:
300 g põldube (kuivatatud)
2-3 porgandit
1 sibul
100 g võid
soola, pipart, suhkrut


Leota ube üleöö. Keeda eraldi pottides oad ja porgandid pehmeks, lisades keetmise lõpus soola. Haki sibul, kuumuta klaasjaks. Pane oad, porgandid, sibul ja või köögikombaini. Püreesta ühtlaseks massiks. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar