esmaspäev, 12. juuli 2010

Aedmaasikasalat basiiliku ja granaatõunakastmega


Maasikatest oleme harjunud kõike muud tegema, kui salatit. Kuigi maasikate kõrghooaeg hakkab kahjuks läbi saama, tasub siiski veel proovida maasika ja basiiliku kooslust. Idee pärineb siit Enne serveerimist niristasin salati üle granaatõunakastme- naršarabiga,. Tõeliselt hea ja universaalne toode Haljaselt, mida tasub otsida Maximatest ja Stockmannist. Sobib väga hästi ka liha marinaadiks või mõne rohelise salati maitsestamiseks.




Retsept:
500g maasikaid
peotäis basiilikut
fariinsuhkrut
granaatõunakastet "Naršarab"

Puhasta maasikad ja lõika olenevalt suurustest, kas pooleks või neljaks. Puista üle rebitud värske basiilikulehtedega ja fariinsuhkruga. Enne serveerimist nirista peale granaatõunakastet.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar