reede, 12. märts 2010

Põdralihapada oaga


Selle põdralihapajale annab väga hea maitsenüansi ubade kasutamine. Sobivad nii punased oad, kui ka punased või valged oad tomatikastmes. Mina sel korral kasutasin kodust aedubade konservi, mis oli valmistatud rohke sibula ja tomatiga.

Retsept:
100 g suitsupeekonit
500 g põdralihakuubikuid
400 g konservube
200g purustatud tomateid
1 sibul
4 küüslauguküünt
1 dl lihapuljongit
1 dl 10% koort
soola, pipart
oksake rosmariini
Põdraliha tükelda kuubikuteks ja lisa kahes jaos kuumale pannile pruunistuma. Viiluta peekon ja lisa lihakuubikute juurde. Järgmiselt haki sibul ja lisa see liha ja peekoni juurde. Kalla lihasegu hulka uba, tomatid ja puljong. Hauta tasasel tulel umbes 1h. Maitsesta soola ja pipraga, lisa koor, viilutatud küüslauguküüned ja rosmariinioksake. Hauta veel umbes 45 min või kuni liha on pehme.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar