kolmapäev, 10. märts 2010

Kapsa-porgandi salat


Salat, mis sobib nii hommikusele võileivale, kui ka lisandiks õhtuste praadide juurde. Valmis salati panen klaaspurki ja säilib nädala külmkapis. Võibolla ka rohkem, ei tea, meil saab alati varem otsa:)


Retsept:
u 500 g kapsast
2 keskmist porgandit
2 küüslauguküünt

marinaad:
3 dl vett
0,5 dl õli
0,5 dl suhkrut
0,5 sl 30% äädikat
2 tl soola


Riivi porgand, küüslauk ja kapsas. Lisa keevale veele õli, suhkur, sool ja äädikas. Sega ning vala marinaad riivitud köögiviljadele. Lase 2-12 tundi maitsestuda.

2 kommentaari:

  1. Väga maitsev salat. :)
    Ma kah ei kujuta ette, kui palju seda salatit tegema peaksin, et nädal aega külmkapist võtta oleks... :D

    VastaKustuta
  2. On hea tõesti. Mul kodus öeldi, et Selver on kvaliteeti tõstnud;)

    VastaKustuta