Salat, mis sobib nii hommikusele võileivale, kui ka lisandiks õhtuste praadide juurde. Valmis salati panen klaaspurki ja säilib nädala külmkapis. Võibolla ka rohkem, ei tea, meil saab alati varem otsa:)
Retsept:
u 500 g kapsast
2 keskmist porgandit
2 küüslauguküünt
marinaad:
3 dl vett
0,5 dl õli
0,5 dl suhkrut
0,5 sl 30% äädikat
2 tl soola
Riivi porgand, küüslauk ja kapsas. Lisa keevale veele õli, suhkur, sool ja äädikas. Sega ning vala marinaad riivitud köögiviljadele. Lase 2-12 tundi maitsestuda.
Väga maitsev salat. :)
VastaKustutaMa kah ei kujuta ette, kui palju seda salatit tegema peaksin, et nädal aega külmkapist võtta oleks... :D
On hea tõesti. Mul kodus öeldi, et Selver on kvaliteeti tõstnud;)
VastaKustuta