teisipäev, 24. august 2010

Palsamiäädikaga marineeritud peet


Küüslaugune marineeritud peet - ideaalne kaaslane kartulitoitude või tatrapudru juurde, võileivale või muna kõrvale.

Retsept:
2 peeti viilutatult
oliivõli
soola

Marinaad:
oliivõli
2 viilutatud küüslauguküünt
1 tl oreganot
2 sl palsmiäädikat

Viiluta peedid õhukesteks viiludeks, lao küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nirista peale õli ja maitsesta soolaga. Küpseta 180 kraadises ahjus u 10 minutit. Sega marinaadi koostisained, sega pehmeks küpsenud peediviilud marinaadiga, lase toatemperatuuril 1 tund seista. Kasuta marineeritud peediviile lisandina erinevate roogade juures.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar