neljapäev, 11. november 2010

Lumised jõhvikad


Igatsus lume ja vitamiinide järele on suurim just kottpimedal ja niiskel novembril. Ausalt öeldes on vägagi nukker see november oma pimedate ja poriste päevadega. Õnneks pakuvad helgemaid momente mitmed tähtpäevad. Oli just mardipäev, tulemas isadepäev, kadripäev ja I adventki mahub siia novembrisse.
Ilmselt on nüüdseks suvel ammutatud vitamiinivarud otsas ja tuleb minna talvevarude kallale. Üheks hüpersuper heaks marjaks, kust ammutada tervise heaks kõike paremat, on jõhvikas.

Retsept:
Peo täis jõhvikad
3 sl tuhksuhkrut

Pane jõhvikad kaussi, piserda veega niiskeks. Vala tuhksuhkur peale ja raputa/keeruta kaussi nii, et jõhvikad kattuksid tuhksuhkruga. Lase toatemperatuuril seista kuni suhkur taheneb ja kinnitub marja külge.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar